Röd väska med ben

Besök oss

© Ståhl collection

Stängt för omhängning! Öppnar igen 31 augusti!

 

ÖVRIGA TIDER:
se information under Gruppbokning

ENTRÉAVGIFT

Ordinarie: 140 kr
Student: 70 kr
Barn/Ungdom, 10-20 år: 70 kr
Årskort: 500 kr
Barn upp till 10 år fri entré

GRUPPBOKNING

Visningar går att boka in tisdag till fredag. Vi håller inga guidade visningar under våra ordinarie öppettider på lördagar.

Boka

En guidad

visning

Upplev konsten tillsammans med föreningen, kollegorna eller vännerna. Visningar går att boka tisdag till fredag. En bokning omfattar 2 timmar, i dessa ingår guidning samt möjlighet att gå runt på egen hand i konsthallen. Endast er grupp har tillgång till konsthallen under er bokade tid. Skicka förfrågan via formuläret så återkommer vi med mer information.

Grupper 1-12 personer3 300 kr
Grupper fler än 12 personer275 kr/person.

Tillägg för bokningar efter kl 17:00: 2 200 kr


FÖR DIG SOM VILL BESÖKA OSS OFTA!

Köp ett årskort på Ståhl Collection och njut av konsten hur många gånger du vill under våra ordinarie öppettider! Årskorten är personliga och kan enbart köpas på plats.

Läs alla villkor här

Ståhl Collection årskort

Hitta till oss

Besöksadress: Garvaregatan 4 D, Norrköping.

Välkomna!

FAQ

PRAKTISKA TIPS, DETALJER OCH NÅGRA REGLER

Mellan de två våningsplanen i konsthallen finns hiss. Det är tillåtet att köra elektrisk rullstol i konsthallen, däremot inte promenadmoped. Vi har tyvärr inga rullstolar att låna ut.

På entréplan finns två mindre toaletter och en större, anpassad för dig med rullstol/funktionsvariation. Ledsagare går in gratis mot uppvisande av ledsagarbevis.

Om ni har frågor eller funderingar om vår tillgänglighet är ni välkomna att kontakta oss.

Nej, konstverken är känsliga och får därför inte vidröras på något sätt. Vi vet att flera av konstverken också kan kännas inbjudande att sitta på men det är inte heller tillåtet. Använd gärna våra stolar och bänkar istället. För dig som har med dig barn till konsthallen är det väldigt viktigt att du håller noga uppsikt över dem.

Du som besökare får enbart ta med en liten handväska in i konsthallen, maxstorlek 20×30 cm. Större väskor samt ryggsäckar måste låsas in i kostnadsfria skåp som finns i anslutning till vår garderob.

Självklart ska även små barn få stora konstupplevelser. Det är dock väldigt viktigt att du håller noga uppsikt över dina barn. För små barn finns skötbord på entréplan, däremot har vi ingen barnvagnsparkering.

Ja, vid entrén har du möjlighet att hänga av dig dina ytterkläder. Där finns också låsbara skåp för jackor och väskor.

Ja, så länge du inte använder blixt eller stativ får du gärna fota och filma i konsthallen.

Nej, inga djur är tillåtna i konsthallen. Du som har ledarhund, kontakta oss innan så hjälper vi dig på plats.

Nej, vi har tyvärr inget café eller restaurang vid konsthallen. Däremot finns vackra kvarteret Knäppingsborg och historiska Västgötebacken alldeles i närheten. Där finns stort och varierat utbud av matupplevelser.

Nej, det är inte tillåtet att äta eller dricka något inne i konsthallen. Vid fint väder kan vi istället tipsa om att sitta ute i parken längs med vackra Motala ström.

Mittemot Yllefabriken och Ståhl Collection, på Garvaregatan 3-5, finns parkeringshuset Vårdtornet.