Till vänster Mika Takehara, foto José Figueroa. Till höger Malou Meilink, foto Ståhl Collection.


Malou Meilink är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har varit medlem i ensembler som Westra Aros Pijpare, Svenska Blockflöjtskvartetten, Capella Nouva och Belgrade Baroque. Malou spelar regelbundet tillsammans med Backa Hans Eriksson i duon ”Fairytale – Sagolik musik”.
Hon har varit studiomusiker på skiva och film, till exempel är det hennes flöjtspel som ni hör i Ronja Rövardotter. Malou har även komponerat musiken till TV-serierna Lasermannen och En ö i havet.

Mika Takehara är professionell slagverks- och marimbamusiker som fascinerar åhörarna med sina ljudskapelser och sin musikalitet. Utöver sin solistkarriär har hon samarbetat med kammarmusiker och kompositörer, inte enbart inom klassisk musik utan även med EAM (elektroakustisk musik), filmmusikproducenter och danskompanier.

8 feb 2023 18:00 - 20:00

En konsert i mörker


Backa

Med Malou Meilink och Mika Takehara

Februari känns kanske som en av de tristaste månaderna på året. Men den kan också vara ett tillfälle att sakta ned, blicka inåt och fokusera på nuet.

Med en konsert i mörker vill vi bjuda in er till en unik upplevelse. Vi dämpar belysningen, och njuter av de subtila tonerna till flöjt och slagverk. Då musiken och konsten möter varandra uppstår en känsla av magi.

Publikinsläpp sker kl 17:45. Konserten börjar kl 18 och håller på i cirka 50 minuter.

Efter konserten finns möjlighet att gå runt i konsthallen och titta på konsten.

Pris 250 kr/person. Endast förbokning. Begränsat antal platser.

Betalning sker på plats i konsthallen med kort eller Swish.BOKA BILJETTER

Detta evenemang är fullbokat.